Beauty Spa

Beauty Spa

BEAUTY SPA PAKKET

Maak je slaapfeestje compleet en upgrade je tipifeestje tot een verwenfeestje! Kies voor één of meer van onze speelpakketten. Zoek je een activiteit voor een andere feestgelegenheid en wil je volledig in het thema springen? Het Beauty Spa speelpakket kan mits het betalen van een waarborg van 20 euro ook zonder het droompakket geboekt en afgehaald worden.

Tijd om veel te lachen, praten en jullie eens goed te verwennen! Een feestje met vrienden is de perfecte plek voor een beetje spa-tijd! Geniet van een lekker voetbadje met bruisbal en relax met een ontspannend gezichtsmasker. Verzorg je lippen met een zachte lippenbalsem.  Vul de drankdispenser met een gezond en verfrissend drankje en aperitief in stijl!  Time to relax!

Beauty Spa Pakket

30
Voor 4 kinderen. Per extra kind €6. Het Beauty Spa speelpakket is tijdelijk beschikbaar voor €16 per 2 en voor €24 per 3.
  • Wat huur je voor elk kind? Een voetbadje.Een handdoek en washandje.Lippenstiftdecoratie, drankdispenser met glaasjes om te aperitieven.
  • Wat krijgt elk kind? Een gepersonaliseerde haarband. (namen door te geven bij bestelling)Een handspiegeltje.Een lippenbalsem.Een gezichtsmasker.Een bruisbal.Een klein opbergzakje.
  • Praktisch In dit pakket worden de voetbadjes, lippenstiftdecoratie, drankdispenser, glaasjes, de handdoeken en washandjes terug ingeleverd. De andere artikelen uit dit pakket krijgen de kinderen mee naar huis.

Droompakketten

Maak er een echt verwenfeestje van door het Beauty Spa pakket uit te breiden met één van onze Droompakketten.
Camping Adventure Pakket

Wie een feestje vol uitdagingen ziet zitten, kampeert met stoere vrienden in een tipikamp vol avontuur! Op onderzoek trekken, moppen tappen tot in de vroege uurtjes, … Ben jij klaar voor dit spannende avontuur aan het kampvuur?

Andere Pakketten

Magische Slaap- en kidsfeestjes

© 2021 | Droom & Speel
Volg ons

Adres

Kirsten Audenaert
Hoogland 18
9120 Vrasene (Beveren)
Btw.: BE 0761.786.035

info@droomenspeel.be
Tel.: +32 486 24 43 38

Publish modules to the "offcanvs" position.