Dino Party

Dino Party

Dino Party

Nodig je vrienden uit voor een reis met de teletijdsmachine!  Hocus, pocus, diplodocus .. en jullie landen in de Dino World van jullie dromen! 
Ben jij paleontoloog in opleiding? Durf je samen met je vrienden de allerbeestigste Dinoparty aan?  Baan je een weg in het speelparadijs vol heldhaftige uitdagingen! Make some noise als jullie punten scoren bij een spelletje touwtrekken, mini-bowling, ringwerpen, marble, ...
De T-Rex en iguanodon komen tot leven in het Droom & Speel poppentheater!  Beleef en droom de grootste dinodromen in het magische dino koninkrijk! Roar!

In dit Droompakket vind je alles om je huis vliegensvlug te veranderen in een betoverende speelruimte die de creativiteit en verbeeldingskracht van elk kind inspireert! Om het zo comfortabel mogelijk te maken worden de tipi’s kant-en-klaar in elkaar meegegeven.  De donsdekens, kussens en matrassen zijn al voorzien van een overtrek en de zachte matrassen kunnen gewoon opengerold worden.  Eenvoudiger kan het niet!

Dino Party Pakket

100
Voor 4 feestbeesten. Per extra kind €25 met een maximum van 8 kinderen. Liever een feestje voor 2 of 3 kinderen? De prijs hiervoor is €25 per kind.
  • Indoor TipitentenZachte matrassen met hoeslakens. (geen luchtmatrassen)Kussens en donsdekens met overtrekken.
  • Ontbijttafels + Smulbar in thema Benodigdheden voor een gezellige feesttafel en/of ontbijtbuffet: potten, kommetjes, marshmallowprikkers, ..(etenswaren niet inbegrepen maar leuk om zelf te voorzien).Borden, bekers, bestek, popcornbakjes (geen wegwerp) + servetten, sjabloon dino (wegwerp)
  • Attributen Krijtnaamborden + gepersonaliseerd Dinoparty bord.Tipidecoratie + Sfeerverlichting (incl. batterijen).
  • Spelmateriaal + poppentheaterDroom & Speel poppentheater- tipi met dinohandpoppen.mini-bowling, ringwerpen, knikkerspel, touwtrekspel, Party dino's (knuffels + speeldino's)
  • Praktisch dino uitnodigingen inbegrepen. Infomapje + Droom & Speel attentie voor alle genodigden.

SPEELPAKKETTEN

Maak er een echt verwenfeestje van door het BFF's pakket uit te breiden met één of meerdere Speelpakketten.
Photobooth

Leg de meest memorabele momenten vast met ons photobooth pakket!  Maak de coolste feestfoto’s met de instax!  Bestempel je eigen fotokadertje met een leuke tekst of teken er iets tof op en je hebt een herinnering om nog veel naar terug te blikken!

Andere Pakketten

Magische Slaap- en kidsfeestjes

© 2021 | Droom & Speel
Volg ons

Adres

Kirsten Audenaert
Hoogland 18
9120 Vrasene (Beveren)
Btw.: BE 0761.786.035

info@droomenspeel.be
Tel.: +32 486 24 43 38

Publish modules to the "offcanvs" position.