Football Crazy

Football Crazy

FOOTBALL CRAZY PAKKET

Ook Football lover? Dan is dit je Football crazy party! Trakteer je sportieve vrienden op het coolste voetbalslaapfeestje!  Scoor erop los en vier met je kampioenenteam de overwinning! Droom & Speel in een betoverende voetbalhemel Goaaal!  Have fun!

In dit Droompakket vind je alles om je huis vliegensvlug te veranderen in een betoverende speelruimte die de creativiteit en verbeeldingskracht van elk kind inspireert! Om het zo comfortabel mogelijk te maken worden de tipi’s kant-en-klaar in elkaar meegegeven.  De donsdekens, kussens en matrassen zijn al voorzien van een overtrek en de zachte matrassen kunnen gewoon opengerold worden. Eenvoudiger kan het niet!

Football Crazy Pakket

100
Voor 4 voetballers. Per extra kind €25 met een maximum van 11 kinderen. Liever een feestje voor 2 of 3 kinderen? De prijs hiervoor is €25 per kind.
  • Indoor Tipitenten Zachte matrassen met hoeslakens. (geen luchtmatrassen)Kussens en donsdekens met overtrekken.
  • Ontbijttafels + smulbar in thema Benodigheden voor een gezellige feesttfafel en/of ontbijtbuffet ( de etenswaren op de foto's zijn een voorbeeld Droom & Speel voorziet geen etenswaren, maar het is wel leuk om zelf te voorzien). Borden, bekers, bestek, popcornbakjes (geen wegwerp), servetten . (geen wegwerp)
  • Attributen Minitrofeeën, vlagjes, krijtnaamborden.Feestverlichting (incl. batterijen).
  • Sportief Goals, minivoetballen + kegeltjes.photoboothkader.
  • Praktisch Uitnodigingen inbegrepen.Infomapje met praktische tips + Droom & Speel attentie voor elk kind.

SPEELPAKKETTEN

Maak er een echt verwenfeestje van door het Football Crazy pakket uit te breiden met één of meerdere Speelpakketten.
Photobooth

Leg de meest memorabele momenten vast met ons photobooth pakket!  Maak de coolste feestfoto’s met de instax!  Bestempel je eigen fotokadertje met een leuke tekst of teken er iets tof op en je hebt een herinnering om nog veel naar terug te blikken!

Andere Pakketten

Magische Slaap- en kidsfeestjes

© 2021 | Droom & Speel
Volg ons

Adres

Kirsten Audenaert
Hoogland 18
9120 Vrasene (Beveren)
Btw.: BE 0761.786.035

info@droomenspeel.be
Tel.: +32 486 24 43 38

Publish modules to the "offcanvs" position.